close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    مطالب جالب و خواندنی

    بازدید : 11
    شنبه 24 آبان 1399 زمان : 0:37

    زمان آماده سازي: 30 دقيقه

    زمان پخت: 15 دقيقه

    براي: 5 نفر

    مواد لازم براي آنچيلادا مرغ تند

    • نان ترتيلا 10 عدد
    • سينه مرغ پخته 2 عدد
    • پنير چدار رنده شده 2 پيمانه
    • روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
    • رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
    • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوري
    • پودر زيره سبز 1 قاشق چايخوري
    • پودر سير 1 قاشق چايخوري
    • پودر پياز 1 قاشق چايخوري
    • فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوري
    • نمك مقداري
    • پودر گوجه فرنگي

    _نكته :

    – ميتونيد از هر نوع پنيري كه دوست داريد استفاده كنيد من از پنير گودا استفاده كردم.

    – همچنين ميتونيد به جاي سس فلفل از سس ماكاروني آماده استفاده كنيد و با افزودن فلفل و پودر سير و پودر گوجه فرنگي آن را تند و مزه دار كنيد.

    قبل از اينكه طرز تهيه انچيلادا رو خدمتتون بگم ابتدا به معرفي اين غذاي تند مكزيكي ميپردازم تا بدونيم اصلا اين غذا چي هست و از كجا اومده؟؟؟

    غذايي رنگارنگ با مزه اي تند و تيز با عطر خوش پودر گوجه فرنگي، باب ميل دوستاني كه غذاهاي تند رو مي پسندن. من خودم به شخصه تيپ غذاهاي مكزيكي رو مي پسندم و...

    چيكن انچيلادا از غذاهاي تند مكزيكيه كه خيلي طرفدار داره. انچيلادا مرغ مخصوصا براي كساني كه غذاي تند دوست دارن مي تونه گزينه ي خوبي باشه. به دليل وجود مرغ، اين خوراك خوش‌طعم، بسيار مقوي و غني از پروتئين است. البته ميشه ميزان تندي اين غذا رو بسته به سليقه كم كرد. انچيلادا انواع مختلف ديگه هم داره كه تو مواد اولش از گوشت و مرغ استفاده نشده. مثل انچيلادا با نان ترتيلا و انچيلادا فلفل سبز و گوجه فرنگي با سس پنير كه در واقع انچيلادا براي گياه خواران هستند. انچيلادا در واقع نوعي سمبوسه محسوب ميشه كه شايد حتي خوشمزه تر و لذيذتر از از سمبوسه هم باشه. درست كردنش هم آسونه. حالا من اين دستور پخت انچيلادا مرغ با عطر بي نظير ادويه ها مثل پودر گوجه فرنگي رو براتون نوشتم تا بخوريد و لذت ببريد...

    البته بايد بگم كه در رسپي اصلي اين غذا از لوبياي سياه استفاده ميشه ولي چون ممكنه دسترسي به اين نوع خاص از لوبيا براي همه امكان پذير نباشه من از مواد لازم حذفش كردم. در ادامه با هم طرز تهيه انچيلادا رو خواهيم ديد.

    اول از همه داخل ماهيتابه كمي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. خمير نان ترتيلا را به ترتيب داخل ماهيتابه قرار دهيد و پس از اينكه حباب زد برگردانيد تا طرف ديگر نان نيز آماده شود.

    بعد داخل قابلمه 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون يا روغن مايع بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد ، فلفل قرمز را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد سپس 2 ليوان آب، رب گوجه فرنگي، پودر سير، پودر پياز، پودر زيره، پودر گوجه فرنگي ،نشاسته ذرت و مقداري نمك بريزيد و هم بزنيد تا به جوش بيايد ، پس از اينكه كمي جوشيد سس را از روي حرارت برداريد.

    حالا نان هاي ترتيلا را كه آماده كرده ايد به نوبت داخل سس فلفلي كه آماده كرده ايد بزنيد. ميان هر نان مقداري مرغ پخته و مقداري پنير بريزيد و نان را رول كنيد. داخل ظرف پيركس را چرب كنيد. نان ها را به نوبت آماده كنيد و در كنار هم قرار دهيد.

    باقي مانده سس را روي نان ها بريزيد و پخش كنيد و روي مواد را با باقي مانده پنير بپوشانيد. سپس داخل فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 15 دقيقه قرار دهيد.

    وقتي 15 دقيقه تموم شد ديگه وقتشه آنچيلاداي مرغ رو از فر خارج كنيد. انچيلادا را در ظرف بكشيد و همراه با سالاد، پياز خرد شده، گوجه فرنگي گيلاسي، خامه ترش يا هرچي كه باب ميلتون هست تزيين كرده و نوش جان كنيد.

    تبليغات: خيارشور

    تهيه شده توسط گروه مستر وب سئو - پشتيباني سئو سايت

    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 4
  • بازدید کننده امروز : 5
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 109
  • بازدید سال : 109
  • بازدید کلی : 109
  • کدهای اختصاصی